Türkiye Dünyası - Yeni Moderatörler

Önemli duyurular ve yama notları burada paylaşılacaktır.
Locked
deepmountain
Posts: 4
Joined: Tue Jan 18, 2011 12:38 am

Re: Türkiye Dünyası - Yeni Moderatörler

Post by deepmountain »

Evet bazen arada terbiyesiz mesaj da atabilirler başka hane liderlerine. Oyun moderatörleri herşeyi yapmaya serbest galiba.

aramızdaki fark bu sen konuşursun saçmalarsın dilediğin gibi iş icraate geldimi ilk kaçanda sensin köyleri ufaltıp kaçmak bir mareşala yakışmadı bak gemine fareler bile duruyor hatta hiç bi sorun yokken kaçıyorsun geminden :) avrupadada bütün türklerden uzak durmayı seçtik çünkü 2 güne zoru görünce köyünü ufaltıp karı gibi kaçar ve 2 ay sonra döner bok atmaya senin ve yoldaşların gibileri :))) size karşı en ufak kinimiz yoktu bugüne kadar ama yapcak bişey yok milletin dili torba değilki büzesinde sussun , biz senin adını anana kadar adımızı anmamalısın
bizim hane liderimiz ASLANCEM abimize M_E_H_M_E_T tarafından atılmıştır.

Ayrıca kim fareymiş merak ettik hane olarak.

Image
boramert
Posts: 1
Joined: Wed Feb 12, 2014 11:55 pm

Re: Türkiye Dünyası - Yeni Moderatörler

Post by boramert »

Bu mesaja inanmak mümkün değil , çok üzücü ve rahatsız edici bir mesaj...
Böyle birçok oyuncuya birden hakaret edilen bir mesajı normalbir oyuncunun dahi yazması yasaklanma nedeni iken , bir moderatörün bu mesajı yazması bu firmayı da zan altında bırakmış olacaktır . Umarım bu mesaj Firefly yöneticilerine ulaşır ve moderatörlerinin ne iş yaptığını kendileri görmüş olur , diyecek birşey yok çok üzücü
srkeskin
Posts: 1
Joined: Wed Feb 12, 2014 11:57 pm

Re: Türkiye Dünyası - Yeni Moderatörler

Post by srkeskin »

Oyun moderatorlerinin aynı oyunu oynamaları tamamen sacmalıktan ibaret zaten. Moderatorlerin hane uye olmalarını bırakın hane liderliğine soyunması bıle benı şaşkına dusurmustur. Savastıgın bırınden nasıl yardım talep edebılırsın aklım almaz :) .

Gelelim mehmet' e ;

Bu mesajda ne demek isteniliyor, kimler kışkırtılıyor, kimlere hakaret ediliyor.
Fare yakıştırması yaptıgın kişiler hane 1 uyesı. Bıkmadınız değilmi insanlara uşaklık etmekten, kart satın aldırtma cabası yuzunden 43 yaşındaki bir abimize sarfettiğin kelimelerden hic utanmıyorsun değilmi.

Madem herşey para kaç sikke ise soyle alalımda sus bari.
furkanbogoclu
Posts: 1
Joined: Tue Aug 23, 2011 11:47 pm

Re: Türkiye Dünyası - Yeni Moderatörler

Post by furkanbogoclu »

Buradakı çoğu kişiyle raid ve diğer iletişim ağlarında görüşmemize rağmen halen durumu anlamayanlar var . Raidcall kanalında çirkin sözler kullanıp kışkırtan biz değiliz. Ya bizde size sövecektik yada savaşacaktık . Savaşmayı seçtik. Ayrıca mehmet dediğinde haklıdır . Boramert siz beni raidcalla çağırıp Aslancemin liderliğini tanı birlik olalım demediniz mi ? Benim gönlüm faruktan yana ama yinede liderliği cem alsında dedikten sonra bize küfredende sizsiniz. Bu oyunda 1.günden beri tarafınızdan küfürlü mesajlar alıp , sineye çekende bizleriz . Şimdi tutturmuşsunuz bir firefly türküsü gidiyorsunuz . Noldu ? Bölgeleri alıp glory kazanmamız zor mu geldi ?

Kimse kusura bakmasın Mehmet haklıdır . Hiç bir zamanda bizim yararımıza olmayan bişey yapmamıştır . Aksine kurallara en sadık olan kişide Mehmettir aramızda . Bugün birlik olalım diyip yarın birlik olmak istediğiniz adamlara küfür edersen kimse kusura bakmasın karida olursun ,farede . Türkiye Haritasının olduğu bir serveri kalkıp zor gelince köy küçültüp iki kere kaçıp gitmeyle lider olunmaz . Lidersen savaşırsın sonuna kadar , Hodri meydan.
Locked

Return to “Haberler ve İstemci Güncellemeleri”