Can't see province names / borders

This forum is for bugs, crash reports and error messages encountered when attempting to install or run the game.
Post Reply
OutlawMC
Posts: 39
Joined: Sat Nov 21, 2015 2:44 am

Can't see province names / borders

Post by OutlawMC » Sun Jul 29, 2018 9:26 pm

Hi,

For the past few months there has been a bug where there are no province names (this came into effect after the new era ruleset which adjusted the raze rank, flag prices & some other things, update was on March 28th 2018)

For a while now I was under the assumption that it would be fixed soon, but it has been several months and still no fix.

https://prnt.sc/kciq1x

That is a screenshot of the province borders, and you can clearly tell, there are no names (or borders, infact) I am on the Steam version of Stronghold Kingdoms, but this also occurs on the client version.

This bug applies to every server (I went through every world just to check)

Is there a way to fix this, and if so, how?


Thanks,
Outlaw
Take everything I say with full intention that I'm being sarcastic.

Redeye15989
Posts: 1
Joined: Sat Dec 01, 2012 6:13 pm

Re: Can't see province names / borders

Post by Redeye15989 » Sun Jul 29, 2018 9:53 pm

Mine is the same

server075
Posts: 1
Joined: Tue Nov 03, 2015 12:47 pm

Re: Can't see province names / borders

Post by server075 » Sun Jul 29, 2018 10:04 pm

On the phone it dos show.

I got the same bug on the PC, it bugs me.
Attachments
lol.jpg
lol.jpg (102.36 KiB) Viewed 604 times

Baron Von Faegit
Posts: 1
Joined: Wed Aug 01, 2018 1:31 am

Re: Can't see province names / borders

Post by Baron Von Faegit » Wed Aug 01, 2018 1:33 am

This has been around for a long time, but yeah I see it too and its annoying at times.

Post Reply

Return to “Technical Help”