lag problems

All discussion related to activity in World 7 should be posted here.
Post Reply
bigcasey
Posts: 8
Joined: Fri Oct 03, 2014 8:54 pm

lag problems

Post by bigcasey » Tue Jan 19, 2016 9:26 am

i remember playing this game age 1,and you could repair a castle a second or so after being attacked.thus you could repair between a non timed raze attempt.thats all gone now age 4,before i used a VM.THIS GAME HAD SO MUCH LAGG AND BUGS.its starting to become unplayable.trying to attack with my parish is a joke if trying to time it.tells me there are no troops,or they are stationed somewhere.same with your castle troops.iv had it tell me i have over 700 troops in castle,and will not allow me to do anything.give it 2-3mins and everything comes back ok.i bought a village charter to help excomm a player.i could not do anything for 5 mins as it would not register i had a new villa.hence i get excommed before i even get started.seems its not just me thats getting these problems with things showing up missing.or having too many.if you want players to play and keep playing,make it playable,iv not got much hair left to pull out!!!!.normally bugs are sorted as a game grows.this seems the reverse its getting alot worse:( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Sir Glennalot
Posts: 685
Joined: Tue Dec 04, 2012 2:19 am

Re: lag problems

Post by Sir Glennalot » Tue Jan 19, 2016 9:44 am

Yep,..you can pretty much guarantee this laggy game is going to cause you problems in war time. Remoting errors, false attack results, troops not launching or not even there or overloaded, 2 seconds lag becomes 5 seconds lag becomes 3,unable to repair between attacks. It's not a lot of fun at times. I've been getting a classic one with army speed cards being played but not showing as being played so I can't get the updated time off them until I log out and back in or the moon rises in jupiter or whatever it is that gets it working properly.
Image
I'll do my best to help but sometimes I'll be wrong and you can bet there'll be someone along soon to point that out.

Sir Glennalot
Posts: 685
Joined: Tue Dec 04, 2012 2:19 am

Re: lag problems

Post by Sir Glennalot » Wed Jan 20, 2016 4:37 am

Here's todays issue,..running a 500 Blessing quest so need people to train into monks,..try to turn off the quarries and the only choice is Delete. So much Yay!
Attachments
Errors.JPG
Errors.JPG (14.98 KiB) Viewed 1994 times
Image
I'll do my best to help but sometimes I'll be wrong and you can bet there'll be someone along soon to point that out.

Post Reply

Return to “World 7 Lounge”