Oyuncu Tanıtımı
- Phalanax
Oyuncu Tanıtımı
Herkes kendini bu başlık altında tanıtabilir.
Ben World 7'de Güney İngiltere taraflarında oynuyorum.
Ben World 7'de Güney İngiltere taraflarında oynuyorum.
Last edited by Phalanax on Thu Mar 07, 2013 10:48 pm, edited 1 time in total.
-
Re: Oyuncu Tanıtımı
Vay faruk ve mehmet selam beyler bende w1 w2 w3 w6 w7 bilumum dünyalarda takılan biriyim bilen bilir herkese selamlar
-
Eywallah dostum gel beraber olsun w7 bizim 

-
arkadaşlar merhaba ismim emre world 7 de oynuyorum oyunda ki kullanıcı adım emrecbc oyuna yeni başladım oyunla ilgili küçük tüyolar olsun gizli sırlar olsun benimle paylaşmanızı bekliyorum saygılar sevgiler
-
bende Ben
w8 de başladım ama sonrasında w1 e geçtim, yavaş yavaş oynamaya çalışııyorum, bana rastlaranız selam verseniz kafi, zira oyunda türke rastlamak biraz zor 

-
Merhaba arkadaşlar bende Türkiye haritasıda Dünya 1'de oynamaktayım. Burdur taraflarında ufak naçizane bir köyüm var. Oyunda yeni sayılırım. Eğer bana rastgelirseniz mesaj atmanız beni memnun eder. Sizinle beraber oynamayı isterim . İyi oyunlar dilerim.
-
Herkese merhaba Dünya 1 . Hataydayız . . Birliğimize katılmak istiyen savaşmayı isteyen oyunda online süresi yüksek arkadasları bekliyoruz .
nick : termiter
nick : termiter
- Dombra
Herkese selamlar arkadaşlar,
Türkiye haritasında 1. Dünya'da oynuyorum. Şuan Kraliyeti elinde tutan, ve Şan olarak şuanlık 1. konumda olan Hane 13'ün generallerinden biriyim.
Kırklareli Şerifliğini elimde bulunduruyorum şuan, eğer Kırklarelinde yada Sakarya'da yardıma ihtiyacı olan arkadaş varsa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
Türkiye haritasında 1. Dünya'da oynuyorum. Şuan Kraliyeti elinde tutan, ve Şan olarak şuanlık 1. konumda olan Hane 13'ün generallerinden biriyim.
Kırklareli Şerifliğini elimde bulunduruyorum şuan, eğer Kırklarelinde yada Sakarya'da yardıma ihtiyacı olan arkadaş varsa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
-
Melaba.
Oyuna birkaç ay önce İngiltere'de başlasam da girmemiştim.O köy yıkılmış olmalı.Türkiye haritasını görünce tekrar başladım.Bir haftaya yakın bir sürede Halk Sınıfı mertebesine yükseldim.Köyüm İzmir>Tire parişinde.Hane 10 KARTALLAR ithilafındaydım ama çıktım.Biraz para sıkıntısı çekiyorum ama olsun.
Oyuna birkaç ay önce İngiltere'de başlasam da girmemiştim.O köy yıkılmış olmalı.Türkiye haritasını görünce tekrar başladım.Bir haftaya yakın bir sürede Halk Sınıfı mertebesine yükseldim.Köyüm İzmir>Tire parişinde.Hane 10 KARTALLAR ithilafındaydım ama çıktım.Biraz para sıkıntısı çekiyorum ama olsun.
-
merhaba adım buse.. dünya 1 adanadayım yeni başladım. saygılar...