Can u help me?

All discussion related to activity in World 2 should be posted here.
Post Reply
varlamon
Posts: 2
Joined: Sun Jul 15, 2012 1:52 am

Can u help me?

Post by varlamon » Mon Sep 03, 2012 4:20 pm

How to move the village to another server?By mistake i create my village in world 2, but i want to play with my brother in world 1.......

Murt
Posts: 8
Joined: Tue Mar 06, 2012 4:07 am

Re: Can u help me?

Post by Murt » Mon Sep 03, 2012 4:27 pm

Abandon your current village in World 2, go to Swap Worlds and enter World 1. Pick the province in which you want to be spawned (where your brother is).

varlamon
Posts: 2
Joined: Sun Jul 15, 2012 1:52 am

Re: Can u help me?

Post by varlamon » Mon Sep 03, 2012 4:37 pm

And my old village will delete.
can i only transfer my village to another world,not delete and create new?

User avatar
Merepatra
Posts: 1349
Joined: Thu Nov 04, 2010 10:42 am
Location: FF Aussie section

Re: Can u help me?

Post by Merepatra » Tue Sep 04, 2012 3:44 am

Villages cannot be transfered to another world. When you start in a new world you start again as a Village Idiot rank 1.

Post Reply

Return to “World 2 Lounge”