Vassal Button Broken

This forum is for bugs, crash reports and error messages encountered when attempting to install or run the game.
Post Reply
Skeetor
Posts: 1
Joined: Tue Mar 06, 2012 12:36 am

Vassal Button Broken

Post by Skeetor » Sat Sep 08, 2018 6:40 pm

When scrolling through my vassal screens, the field goes blank. Backing out and scrolling through on the map, then returning will some times work and some times the vassal button with the crown will not respond at all. This has been an annoying problem since the recent game update to windows. Log out and in will fix it briefly, then back to the same bug.

Turtler
Posts: 15
Joined: Sat Jul 30, 2011 2:04 pm

Re: Vassal Button Broken

Post by Turtler » Tue Sep 18, 2018 11:02 pm

Same here - vassal button is totally broken - I can't get in to send troops to anyone. Unacceptable. The game is massively broken in this state. Fix it ASAP or you're going to lose this long time (6 year player) player.

Lord Friendly
Posts: 712
Joined: Thu Nov 04, 2010 10:18 am

Re: Vassal Button Broken

Post by Lord Friendly » Wed Sep 19, 2018 2:40 pm

A fix has been released for this.

Post Reply

Return to “Technical Help”