Stronghold Kingdoms Forums
https://forum.strongholdkingdoms.com/

Can't see province names / borders
https://forum.strongholdkingdoms.com/viewtopic.php?f=96&t=35955
Page 1 of 1

Author:  OutlawMC [ Sun Jul 29, 2018 9:26 pm ]
Post subject:  Can't see province names / borders

Hi,

For the past few months there has been a bug where there are no province names (this came into effect after the new era ruleset which adjusted the raze rank, flag prices & some other things, update was on March 28th 2018)

For a while now I was under the assumption that it would be fixed soon, but it has been several months and still no fix.

https://prnt.sc/kciq1x

That is a screenshot of the province borders, and you can clearly tell, there are no names (or borders, infact) I am on the Steam version of Stronghold Kingdoms, but this also occurs on the client version.

This bug applies to every server (I went through every world just to check)

Is there a way to fix this, and if so, how?


Thanks,
Outlaw

Author:  Redeye15989 [ Sun Jul 29, 2018 9:53 pm ]
Post subject:  Re: Can't see province names / borders

Mine is the same

Author:  server075 [ Sun Jul 29, 2018 10:04 pm ]
Post subject:  Re: Can't see province names / borders

On the phone it dos show.

I got the same bug on the PC, it bugs me.

Attachments:
lol.jpg
lol.jpg [ 102.36 KiB | Viewed 374 times ]

Author:  Baron Von Faegit [ Wed Aug 01, 2018 1:33 am ]
Post subject:  Re: Can't see province names / borders

This has been around for a long time, but yeah I see it too and its annoying at times.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/