*Update 4/20 New Release SHK Stocks v1.7 Beta 2* Market Tool

If you’re new to Stronghold Kingdoms or have a question about the game, check here for useful advice.
User avatar
Nublet
Posts: 95
Joined: Thu Sep 13, 2012 6:36 am

Re: *Update 4/17 New Release SHK Stocks v1.6 Beta 2* Market

Post by Nublet » Thu Apr 18, 2013 8:16 pm

Oh also, this next one I release will lock the program to the top right screen so it cannot be moved, It has to stay up and out of the way while it is doing OCR. In my tutorial video I had some faction mates testing it and she had moved it out of the way and threw an error cause the program window got in the way of the ocr window.

User avatar
Nublet
Posts: 95
Joined: Thu Sep 13, 2012 6:36 am

Re: *Update 4/17 New Release SHK Stocks v1.6 Beta 2* Market

Post by Nublet » Thu Apr 18, 2013 8:19 pm

kaesekuchen wrote:
p.s. just read your update. yeah im sorry, it wasnt my intention to "flood" you with input like this, these are just some thoughts i had about this topic / i derived from my spreadsheet i was using for calculating these things myself.
No, no apology needed, I love ideas and feedback. I wanna make this program awesome for everyone's needs. I wanna keep track of all the ideas and for sure put them in.

User avatar
DavidSpy
Posts: 7163
Joined: Wed Oct 26, 2011 1:08 am
Location: WI, USA
Contact:

Re: *Update 4/17 New Release SHK Stocks v1.6 Beta 2* Market

Post by DavidSpy » Thu Apr 18, 2013 8:40 pm

Holy smokes, the new update made the program heavier by an exponential amount.

Went from under one MB to ~75 MB. :shock:
Questions? You should join my Discord group
Helpful SHK Sites: SHK Advanced Guide | SHK Strategy
Check out my Stronghold Kingdoms tutorials on YouTube | RazingHell

ImageImage

User avatar
Nublet
Posts: 95
Joined: Thu Sep 13, 2012 6:36 am

Re: *Update 4/17 New Release SHK Stocks v1.6 Beta 2* Market

Post by Nublet » Thu Apr 18, 2013 9:10 pm

Haha, yeah. The OCR API I'm using uses a gui.dll that is close to 300 mb unzipped

However, taking into account of all the options and time I have this was the best way to go for what I needed it to do.

User avatar
Nublet
Posts: 95
Joined: Thu Sep 13, 2012 6:36 am

Re: *Update 4/17 New Release SHK Stocks v1.6 Beta 2* Market

Post by Nublet » Thu Apr 18, 2013 10:43 pm

DavidSpy wrote:The first button I clicked was the 'load' button, noobs will be noobs. ;)

Image
SHK Stocks JIT by SHKDavidSpy, on Flickr
I fixed it ;)
Image

User avatar
thekpd
Posts: 791
Joined: Sat Jan 08, 2011 1:56 am
Location: Rochester NY

Re: *Update 4/17 New Release SHK Stocks v1.6 Beta 2* Market

Post by thekpd » Thu Apr 18, 2013 11:20 pm

Very nice... much faster to take the prices right off the game....
Still getting incorrect characters though... odd that it recognizes 6's as S's and 7's as T's

User avatar
Nublet
Posts: 95
Joined: Thu Sep 13, 2012 6:36 am

Re: *Update 4/17 New Release SHK Stocks v1.6 Beta 2* Market

Post by Nublet » Thu Apr 18, 2013 11:58 pm

thekpd wrote:Very nice... much faster to take the prices right off the game....
Still getting incorrect characters though... odd that it recognizes 6's as S's and 7's as T's
If you will for me can you copy and paste to me the value it records and the value it's suppose to be?
I am going to write a replacement module to fix that if they appear.

Like for instance:

IN) = 150
lor = 107
M = 94
mm = 100

Appreciate you all testing it.
-Nub

User avatar
Nublet
Posts: 95
Joined: Thu Sep 13, 2012 6:36 am

Re: *Update 4/17 New Release SHK Stocks v1.6 Beta 2* Market

Post by Nublet » Fri Apr 19, 2013 7:10 am

New update coming out today,

-World selection
If you have a list of parishes already from 1.5 1.6,
Start SHK Stocks and select your current play world, Then goto C:\SHKParishData\Parish and copy all the parish files and paste into C:\SHKParishData\Yourworld_Parish where Yourworld is the name of the world you are playing on.

-Enabled the "Update All From Game" Button
- Added a "Turn off Confirmations" check box so you can get rid of the annoying "blah blah has been recorded"
- You will only have to setup locations one time, and set OCR box up into its main location once. All locations are saved on exit so all you
will have to do next time you open the program is open your parish trade window, select your parish from list and hit update ;)
-SHK Stocks now stays above all windows on screen so you don't have to switch between windows constantly.
-Tweaked the interface so recording of prices is smoother and quicker
-Boxes that are not recorded correctly now change to the color red so they are easy to see and fix.

If for some reason a record don't come out great, just update all from game again or update each column individually with the update button.

User avatar
DavidSpy
Posts: 7163
Joined: Wed Oct 26, 2011 1:08 am
Location: WI, USA
Contact:

Re: *Update 4/20 New Release SHK Stocks v1.7 Beta 2* Market

Post by DavidSpy » Tue Apr 23, 2013 11:34 pm

Nublet wrote:( This program is created to use Microsoft Net 4.5 architecture, Windows 7+, Sorry XP guys :( )
MS .Net 4.5 is available on all Vista SP2 or later so stating it's Win7+ isn't necessarily correct.

Vista forever. :P
Questions? You should join my Discord group
Helpful SHK Sites: SHK Advanced Guide | SHK Strategy
Check out my Stronghold Kingdoms tutorials on YouTube | RazingHell

ImageImage

User avatar
Graywolf8787
Posts: 60
Joined: Wed Apr 03, 2013 7:49 am
Location: W7

Re: *Update 4/20 New Release SHK Stocks v1.7 Beta 2* Market

Post by Graywolf8787 » Tue May 14, 2013 12:06 pm

Hi, i tried to load the market tool but a error came up saying

'the program can't start because MSVCP100.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem'

i tried to reinstall but it didnt work, im sorry im pretty new to this game, im sure its something simple to fix but i had to ask?

Thanks heaps :D

Post Reply

Return to “Game Help”