It is currently Wed Nov 14, 2018 6:44 am



Reply to topic  [ 8 posts ] 
 Troop loss bug? 
Author Message
User avatar

Joined: Wed May 25, 2011 5:00 pm
Posts: 104
Reply with quote
Post Troop loss bug?
I attacked a bandit camp from a vassal village.
The bandit camp only had like 5 peasants defending the castle and my eye saw only 5 archers die.

However, the report I got said I lost 70 archers, and stated that the Bandit Camp had only 8 peasants as defenders!


And I checked my vassal village, and indeed: 70 archers disapeared.. How is this possible?
Anyone has seen this before?

_________________
Join me on Island Warfare or Europe 5
Scream to the devil that God is good


Last edited by King Phillip II on Fri May 11, 2018 7:33 am, edited 1 time in total.



Thu May 10, 2018 6:26 pm
Profile

Joined: Wed Nov 11, 2015 6:06 pm
Posts: 90
Reply with quote
Post Re: Troop loss bug!!
One word of advice, don't send so many catapults for such a easy castle.

Your own catapults are what killed your archers.

On a bandit castle like that I usually send 30 - 50 archers and 15 - 20 pikes. No catapults.

The only reason I send as many as I do is that I usually attack bandit camps without a scout report.

The amount of troops that you sent is just a waste of resources.

Try sending smaller armies at multiple targets, and you should have better results


Fri May 11, 2018 1:18 am
Profile

Joined: Fri Jun 07, 2013 6:20 pm
Posts: 2
Reply with quote
Post Re: Troop loss bug?
I am loosing entire armies in wolf world. The reports show no losses but the army is gone. I have closed the app and then reopened it. Then I tried rebooting the PC.
Then I re verified the files and finally uninstalled and reinstalled the game. The armies are still gone. This of course had to happen when I have a speed card running for my armies. Any suggestions as to how to fix this glitch...or feature?


Sun Jun 17, 2018 12:44 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed May 25, 2011 5:00 pm
Posts: 104
Reply with quote
Post Re: Troop loss bug?
Today I attacked a wolf castle on IW world, it was a finishing army with a parish

150 pikes, 50 archers

The report says I win the attack, and yes, the wolf castle is gone


However, no troops return to the parish, they all died


(The report shows that there are troops who survived the attack)


Please fix the bug firefly, or tell me how I can help to solve it. I can send screenshots, I can forward the report to a mod, or anything, please tell me

_________________
Join me on Island Warfare or Europe 5
Scream to the devil that God is good


Sun Jul 08, 2018 6:40 pm
Profile

Joined: Sun Dec 09, 2012 4:50 am
Posts: 2
Reply with quote
Post Re: Troop loss bug?
I am a player currently playing on the Return of the Wolf AI world.
I would like to preface this by saying that I am a long time player of the game and I do know what I'm about when throwing armies. This issue occurred by no fault of my own placements.

So today I spent my current armies to open up a large wolf castle, and when my captain army landed, it lost when it was supposed to win. The report glance says Archers 0/259, Pikemen 0/149, catapults 0/80, Captains 0/4.

When I watch the battle however, Not only did I not lose, I successfully cleared and made it into the keep when ending the fight. The report glance that shows at the end of the battle, shows Archers 78/259, Pikemen 59/149, Catapults 43/80, Captains 1/4. This indicates that the battle was ended by reaching the keep, and that a captain was still alive to capture it.

There is no discernible reason that I can see that would explain why I lost. The castle did not get captured or burned, and a good portion of my army survived and was alive when the fight ended.

I am not very familiar with the forums here so if I am posting this in the wrong location I apologize, but I don't know where to report this or how to get the report into the hands of the developers to report the instance in full. We all want the game to work as it should. Is there an account in this world run by a dev that I can forward this to?


Sun Sep 16, 2018 10:29 pm
Profile

Joined: Thu Oct 18, 2012 6:51 am
Posts: 226
Reply with quote
Post Re: Troop loss bug?
http://support.strongholdkingdoms.com/

Send a ticket to above.

I'm not sure what you are saying though - you say glance shows losses and then glance shows wins...is this two different reports?


Mon Sep 17, 2018 6:02 am
Profile

Joined: Sun Dec 09, 2012 4:50 am
Posts: 2
Reply with quote
Post Re: Troop loss bug?
Thank you, I will submit out asap.

And no, they are the same report. When I open it from the report list it shows a full loss, but when I watch the battle and results come up at the end, the two sets of results are mutually exclusive.


Mon Sep 17, 2018 3:05 pm
Profile

Joined: Thu Oct 18, 2012 6:51 am
Posts: 226
Reply with quote
Post Re: Troop loss bug?
Ahh, in that case, it sounds like a glitch that has been going on for years and FF either can't or won't do anything to rectify it.....I'm afraid you have to go by the report results and not by the battle results :(


Mon Sep 17, 2018 6:15 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 8 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.