It is currently Sat Sep 22, 2018 7:25 am



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Vassal Bug 
Author Message
User avatar

Joined: Wed May 25, 2011 5:00 pm
Posts: 95
Reply with quote
Post Vassal Bug
Since the last update, there is something wrong with vassals.

I am liege lord of a village, where I stationed 156 archers and 24 pikemen
However, when I want to attack something from this vassal village, it says I only have 8 archers at my disposal.


This is a crucial aspect of the game, I hope it will be fixed soon.

_________________
Join me on Island Warfare or Europe 5
Scream to the devil that God is good


Tue Sep 11, 2018 5:36 pm
Profile

Joined: Thu Nov 04, 2010 10:18 am
Posts: 612
Reply with quote
Post Re: Vassal Bug
We are looking into this issue.


Wed Sep 19, 2018 10:42 am
Profile

Joined: Thu Nov 04, 2010 10:18 am
Posts: 612
Reply with quote
Post Re: Vassal Bug
A fix has been released for this.


Wed Sep 19, 2018 2:41 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.