Page 1 of 1

I need in game help. I can not deploy my Liege Lords troops

Posted: Tue Jun 06, 2017 8:02 am
by 81700a0d58c3670ae541003d25380d271a71288c
Hello everyone,

I am having major issues about deploying my Liege Lords troops. The game tells me they there but they will not sure up on the deployment screen. I have tried everything even debugging the game. My Liege Lord told me to put all the pikemen first and call it operation human shield...Followed by archers. I have done that but I can deploy the last thing he put in my village. I have been trying but it wont let me at all. I thought they would be in the green army tab but nothing was there. Someone please help. I even removed some great towers to try to make room for them but they will not show up. He has 120 and catapults there that I cannot deploy. Someone please help. I submitted a ticket but support has not gotten back to me. I just want to know how to set my catapults to defend me like they did in Lord of the Ring at Gondor.


Thanks....

Re: I need in game help. I can not deploy my Liege Lords tr

Posted: Tue Jun 06, 2017 10:45 am
by Wilksy
What do yo umean by deploy? Do you mean use them to defend your castle?

Re: I need in game help. I can not deploy my Liege Lords tr

Posted: Tue Jun 06, 2017 11:40 am
by Jktk
Catapults are an offensive troop that can not be used for defense.