Stronghold Kingdoms Forums
https://forum.strongholdkingdoms.com/

Error after game launch
https://forum.strongholdkingdoms.com/viewtopic.php?f=422&t=34594
Page 1 of 1

Author:  Zeronim [ Sun May 28, 2017 9:29 pm ]
Post subject:  Error after game launch

Hello, i have an error after game launch. Error appears both in Steam and standalone client, downloaded from http://ru.strongholdkingdoms.com/ site. I apply screenshot of error to the post

I have windows xp sp3 OS, AMD Athlon 64 X2 5200+ processor and NVIDIA GeForce 6100 nForce 405 videoadapter(integrated videoadapter)

Attachments:
error_sk.JPG
error_sk.JPG [ 55.3 KiB | Viewed 595 times ]

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/