It is currently Tue Sep 18, 2018 7:02 pm



Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
 castle graphics messed up 
Author Message

Joined: Tue Nov 10, 2015 1:52 am
Posts: 23
Reply with quote
Post Re: castle graphics messed up
Yosemite 2014 Macbook Pro - 2.5 GHz Intel Core i5

I have a 2.1GHz Macbook Pro from 2009 but that struggles to run SHK and overheats


Fri Jun 10, 2016 4:18 pm
Profile

Joined: Mon Apr 22, 2013 12:40 am
Posts: 68
Reply with quote
Post Re: castle graphics messed up
ATM I use 2015 macbook pro 15inch retina with the amd graphics card, 2.5 intel i7 running el capitan 10.11.5


Sat Jun 11, 2016 6:36 am
Profile
User avatar

Joined: Sun Apr 14, 2013 10:17 am
Posts: 419
Location: Earth
Reply with quote
Post Re: castle graphics messed up
Matlowe wrote:
ATM I use 2015 macbook pro 15inch retina with the amd graphics card, 2.5 intel i7 running el capitan 10.11.5


15" Macbook Pro here too.

I didn't realise the problems had been going on for so long!

EDIT: Spellcheck

_________________
'If at first you don't succeed, try, try again. Then quit. There's no point in being a * fool about it.'

W. C. Fields


Last edited by Wilksy on Wed Jun 15, 2016 12:13 pm, edited 1 time in total.



Sat Jun 11, 2016 7:15 pm
Profile WWW

Joined: Mon Apr 22, 2013 12:40 am
Posts: 68
Reply with quote
Post Re: castle graphics messed up
Yeah it has been a very long time, I have to constantly restart the game to fix the graphics, I'm used to it now, but it is so annoying when you are attacking, as the attack formations are messed up aswell. I have raised several support tickets all with responses saying they do not know how long it will take to fix it. Hopefully if they say they will fix it now, it does get fixed, but I won't believe it until it is done:)


Sun Jun 12, 2016 10:03 am
Profile
User avatar

Joined: Sun Apr 14, 2013 10:17 am
Posts: 419
Location: Earth
Reply with quote
Post Re: castle graphics messed up
Matlowe wrote:
Yeah it has been a very long time, I have to constantly restart the game to fix the graphics, I'm used to it now, but it is so annoying when you are attacking, as the attack formations are messed up aswell. I have raised several support tickets all with responses saying they do not know how long it will take to fix it. Hopefully if they say they will fix it now, it does get fixed, but I won't believe it until it is done:)


Restarting sometimes doesn't solve the issue(s) ime....

My world is farmville at the moment, but if it wasn't then this would be infuriating!

_________________
'If at first you don't succeed, try, try again. Then quit. There's no point in being a * fool about it.'

W. C. Fields


Sun Jun 12, 2016 1:40 pm
Profile WWW

Joined: Mon Apr 22, 2013 12:40 am
Posts: 68
Reply with quote
Post Re: castle graphics messed up
The update has changed a couple of things, the colour scheme, and the select worlds screen. I haven't had an issue with castle yet, but will update if I do.


Wed Jun 15, 2016 9:52 am
Profile
User avatar

Joined: Sun Apr 14, 2013 10:17 am
Posts: 419
Location: Earth
Reply with quote
Post Re: castle graphics messed up
Matlowe wrote:
The update has changed a couple of things, the colour scheme, and the select worlds screen. I haven't had an issue with castle yet, but will update if I do.


Same here. I will keep you posted.

I must try out troop positioning for attacks too to see if this is still glitched.

_________________
'If at first you don't succeed, try, try again. Then quit. There's no point in being a * fool about it.'

W. C. Fields


Wed Jun 15, 2016 12:14 pm
Profile WWW

Joined: Mon Apr 22, 2013 12:40 am
Posts: 68
Reply with quote
Post Re: castle graphics messed up
I would also like to note that I have not had one connection issue since this update, before I always was lagging and had various troubles connecting even when just opening the application. Alot happier gamer now.


Mon Jun 20, 2016 9:35 am
Profile
User avatar

Joined: Sun Apr 14, 2013 10:17 am
Posts: 419
Location: Earth
Reply with quote
Post Re: castle graphics messed up
Matlowe wrote:
I would also like to note that I have not had one connection issue since this update, before I always was lagging and had various troubles connecting even when just opening the application. Alot happier gamer now.


It is better than before (now that my 'map turning neutral' issue is resovled!)

_________________
'If at first you don't succeed, try, try again. Then quit. There's no point in being a * fool about it.'

W. C. Fields


Tue Jun 21, 2016 8:28 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.