It is currently Fri Dec 15, 2017 10:18 am



This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 Can I restart a game from the beginning on the same world? 
Author Message
User avatar

Joined: Fri Nov 22, 2013 5:19 am
Posts: 931
Location: World 2
Reply with quote
Post Re: Can I restart a game from the beginning on the same worl
Lord JVC wrote:
place as many buildings as you can research it to max. thats important and play the highest cards you got lol


idk researching banqueting ??! i think it's a waste just unlock the ability to hold them and build them at least 4 per village

from most people and i myself researched banqueting when nothing else left ,,,still got 2 of the banqueting done

_________________
Royal Flush forever


Sun Jan 11, 2015 4:44 pm
Profile

Joined: Tue Dec 16, 2014 8:55 am
Posts: 328
Reply with quote
Post Re: Can I restart a game from the beginning on the same worl
hmm yes but i got allready 31 mio honor from banquetting. you wont get that from doing 4 buildings without research haha


Mon Jan 12, 2015 1:17 pm
Profile
User avatar

Joined: Fri Nov 22, 2013 5:19 am
Posts: 931
Location: World 2
Reply with quote
Post Re: Can I restart a game from the beginning on the same worl
Lord JVC wrote:
hmm yes but i got allready 31 mio honor from banquetting. you wont get that from doing 4 buildings without research haha


i said at least 4 per village^^
+ u need more researches in military and monks if u not gonna be farmer just helping with supplies

on W2 i'm crown prince degree 12 i always sit on +100million honor and only got 51 million honor from banqueting until now :D ad most were after 2nd age so i think it's x3 for me or what :twisted:

best way to get honor is decoration , high popularity , killing Al

_________________
Royal Flush forever


Mon Jan 12, 2015 6:45 pm
Profile

Joined: Tue Dec 16, 2014 8:55 am
Posts: 328
Reply with quote
Post Re: Can I restart a game from the beginning on the same worl
im number one in capturing on world 2 and also didnt do banquetts over there, but i also needed some 50 days more till prince or something. and still when you rank up fast with banquetting you get so many research points you will have military maxed too. i mean i got all needed researches ready already now and still have 60 research points to use now and on my way to crownprince i will gain another 60 points lol. those will be the farming supplier points then that are not needed for the playing around believe me;)
banquetting is the best start. just ask anyone you want none of the guys who is high ranked now started something else


Tue Jan 13, 2015 2:22 am
Profile

Joined: Wed Jan 21, 2015 1:37 am
Posts: 8
Reply with quote
Post Re: Can I restart a game from the beginning on the same worl
HappyHour224 wrote:
hi, there is not really a reason why one should need to restart.

most of the time newbies just want to rearrange their research points so they can be more efficient, but if you focus on what you have it will work its way out in the end. almost all research is good to have




I've been considering restarting since yesterday.... not at all because of my research, even tho i dont know exactly what im doing so for sure it could be better id think, it's just that i landed in a russian speaking area so i have no clue how that will affect my game in the long run??? I like to think it's not that bad and will end up meeting ppl who i can communicate with :)

I'm comfortable w my research up to now, went full on scouts w/ thoroughbreds xD and top notch banquets constantly, went straight for great towers with construction maxed to have a "respectable" castle by the time i got outve protection. Made squire and second city this morning after 8 days, all following the advice my friend had gave me last year :) I'm just a flaming noob but anyone can see how easy that is, dont need to do the buildings at first just plunder all the ressource with ur rapid scouts and sit on ur reasearch points!! xD EZ

But still im still fealing extremly uneasy with this constant language barrier in EVERY exchange i have with my neighbors.... restarting is tempting... but where?!? :|


Wed Jan 21, 2015 8:19 pm
Profile
User avatar

Joined: Sat Apr 05, 2014 8:44 pm
Posts: 935
Location: Canada
Reply with quote
Post Re: Can I restart a game from the beginning on the same worl
usa 2 and world 9 UK are english worlds and the newest of those (a slower pace)

also expect World 10 UK to possibly open in March/April of 2015 as W-9 turns to age 2 (based on how FF has opened new worlds in this last year)

_________________
After you try all the other MMO's , you keep coming back to SHK's


Sun Jan 25, 2015 1:58 pm
Profile
User avatar

Joined: Fri Nov 22, 2013 5:19 am
Posts: 931
Location: World 2
Reply with quote
Post Re: Can I restart a game from the beginning on the same worl
Priest Guardian wrote:
usa 2 and world 9 UK are english worlds and the newest of those (a slower pace)

also expect World 10 UK to possibly open in March/April of 2015 as W-9 turns to age 2 (based on how FF has opened new worlds in this last year)


I hope they would never start a new world ( please no world 10 )

_________________
Royal Flush forever


Sun Jan 25, 2015 2:02 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.