Błąd z zamkiem

Na tym forum można umieszczać informacje o błędach w grze, raporty dotyczące awarii systemu i komunikaty błędów napotkane podczas prób zainstalowania lub uruchomienia gry.
Post Reply
AProtagon
Posts: 4
Joined: Sun Feb 16, 2014 7:44 pm

Błąd z zamkiem

Post by AProtagon » Thu Feb 20, 2014 2:37 pm

Witam

Problem jest następujący...
Mimo tego że zamek jest ogrodzony murem i palisadą to pokazuje błąd przez co mam mniejszą popularność.
Posiadam dwie wioski i na obydwu jest to napisane, sprawdzałem czy zniknie robiąc szczelinę (znaczek w prawym górnym rogu pokazuje że i tak i tak mam ogrodzone) żeby zobaczyć czy pokaze mi znaczek nie ogrodzenia, pokazał się oczywiście. Następnie załatałem tę szczelinę i znaczek pokazał że jest ogrodzony a mimo tego nie zniknął ten ujemnk "Zamek SI"

Lord Jovial
Posts: 487
Joined: Thu Dec 13, 2012 3:06 pm

Re: Błąd z zamkiem

Post by Lord Jovial » Thu Feb 20, 2014 4:46 pm

Zamek Si to zamek przeciwnika komputerowego, który znajduje się w Twojej gminie. Nie chodzi tutaj o Twój zamek :).

AProtagon
Posts: 4
Joined: Sun Feb 16, 2014 7:44 pm

Re: Błąd z zamkiem

Post by AProtagon » Thu Feb 20, 2014 6:02 pm

rozumiem, kiedy to minie?

Lord Jovial
Posts: 487
Joined: Thu Dec 13, 2012 3:06 pm

Re: Błąd z zamkiem

Post by Lord Jovial » Sun Feb 23, 2014 6:51 am

Trzeba zniszczyć ten zamek. :)

Post Reply

Return to “Pomoc techniczna”