It is currently Mon Aug 26, 2019 1:13 am



Reply to topic  [ 4 posts ] 
 Błąd z zamkiem 
Author Message

Joined: Sun Feb 16, 2014 7:44 pm
Posts: 4
Reply with quote
Post Błąd z zamkiem
Witam

Problem jest następujący...
Mimo tego że zamek jest ogrodzony murem i palisadą to pokazuje błąd przez co mam mniejszą popularność.
Posiadam dwie wioski i na obydwu jest to napisane, sprawdzałem czy zniknie robiąc szczelinę (znaczek w prawym górnym rogu pokazuje że i tak i tak mam ogrodzone) żeby zobaczyć czy pokaze mi znaczek nie ogrodzenia, pokazał się oczywiście. Następnie załatałem tę szczelinę i znaczek pokazał że jest ogrodzony a mimo tego nie zniknął ten ujemnk "Zamek SI"


Thu Feb 20, 2014 2:37 pm
Profile

Joined: Thu Dec 13, 2012 3:06 pm
Posts: 487
Reply with quote
Post Re: Błąd z zamkiem
Zamek Si to zamek przeciwnika komputerowego, który znajduje się w Twojej gminie. Nie chodzi tutaj o Twój zamek :).


Thu Feb 20, 2014 4:46 pm
Profile

Joined: Sun Feb 16, 2014 7:44 pm
Posts: 4
Reply with quote
Post Re: Błąd z zamkiem
rozumiem, kiedy to minie?


Thu Feb 20, 2014 6:02 pm
Profile

Joined: Thu Dec 13, 2012 3:06 pm
Posts: 487
Reply with quote
Post Re: Błąd z zamkiem
Trzeba zniszczyć ten zamek. :)


Sun Feb 23, 2014 6:51 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.