Page 1 of 1

Jak używa się klawisza tab do spłaszczania budynków?

Posted: Fri Mar 04, 2016 6:11 pm
by olokotampus
Jak w temacie - jak zobaczyć np. chatę zbudowaną za ratuszem itp.? U mnie nie działa... :<

Re: Jak używa się klawisza tab do spłaszczania budynków?

Posted: Mon Mar 07, 2016 11:53 am
by Lord Jovial
Nie możesz spłaszczać budynków. Skorzystaj z klawisza TAB, aby wybrać interesujący Cię budynek (musisz 'przeklikać' przez kilka, zanim dojdziesz do odpowiedniego)

Re: Jak używa się klawisza tab do spłaszczania budynków?

Posted: Tue Mar 08, 2016 1:14 am
by Micha7836
lewy shift, wtedy budynek przed tym, który cię interesuje, stanie się przezroczysty