It is currently Fri Mar 22, 2019 6:30 pm



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 przeniesienie wioski 
Author Message

Joined: Sun Dec 15, 2013 10:40 am
Posts: 4
Reply with quote
Post przeniesienie wioski
Pytanie czy da sie przeniesc cala wioske tzn budowle zasoby itd ?


Mon Jan 20, 2014 8:07 pm
Profile

Joined: Thu Dec 13, 2012 3:06 pm
Posts: 487
Reply with quote
Post Re: przeniesienie wioski
Nie ma takiej możliwości. Wioskę możesz jedynie opuścić lub zmienić jej rodzaj (tracąc wszystkie budynki).


Wed Jan 22, 2014 3:49 pm
Profile

Joined: Wed Jan 29, 2014 7:17 pm
Posts: 26
Reply with quote
Post Re: przeniesienie wioski
Nie można. Jeżeli posiadasz jedyną wioskę to możesz ją opuścić i przenieść się w inne miejsce i ustawić je tak jak ustawiałeś na początku. Nie jestem pewien, ale chyba może cię wyrzucić do tej samej gminy, w której byłeś. Ale jak opuszczasz wioskę to nie będziesz tam miał żadnych budynków oprócz oczywiście ratusza, składu i spichlerza. I chyba ma się te wszystkie zasoby, które się miało przed zmianą wioski.


Fri Jan 31, 2014 6:26 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.