It is currently Sun May 26, 2019 8:56 am



Reply to topic  [ 4 posts ] 
 Komunikat podczas uruchamiania gry 
Author Message

Joined: Thu Jan 09, 2014 12:00 pm
Posts: 2
Reply with quote
Post Komunikat podczas uruchamiania gry
Witam. Po instalacji aktualizacji pojawia się taki komunikat: http://zapodaj.net/20eda4b9ed30e.png.html i dalej proces znika. Proszę o pomoc!

/ EDIT

Po reinstalacji gry jeszcze inny komunikat: http://zapodaj.net/ce8d8ddf8c90e.png.html


Thu Jan 09, 2014 12:04 pm
Profile

Joined: Thu Dec 13, 2012 3:06 pm
Posts: 487
Reply with quote
Post Re: Komunikat podczas uruchamiania gry
Konieczne będzie usunięcie wszystkich składników gry Stronghold Kingdoms ze wszystkich folderów na komputerze. Będzie też trzeba włączyć wyświetlanie ukrytych plików i folderów w celu ich odszukania.

Na początek usuń normalnie grę Stronghold Kingdoms.

Następujące instrukcje zależą od Twojej wersji systemu Windows.

Windows Vista, 7 i 8
32-bitowy Windows

Znajdź i usuń następujące foldery:

C:\Program Files\Firefly Studios\Stronghold Kingdoms
C:\Użytkownicy\TWOJA NAZWA\AppData\Roaming\Firefly Studios\Stronghold Kingdoms
(upewnij się, że wszystkie pliki .dat zostały usunięte z tego folderu)
C:\ProgramData\Firefly Studios\Stronghold Kingdoms

Windows Vista, 7 i 8
64-bitowy Windows

Znajdź i usuń następujące foldery:

C:\Program Files (x86)\Firefly Studios\Stronghold Kingdoms
C:\Użytkownicy\TWOJA NAZWA\AppData\Roaming\Firefly Studios\Stronghold Kingdoms
(upewnij się, że wszystkie pliki .dat zostały usunięte z tego folderu)
C:\ProgramData\Firefly Studios\Stronghold Kingdoms

Windows XP
32-bitowy Windows

Znajdź i usuń następujące foldery:

C:\Program Files\Firefly Studios\Stronghold Kingdoms
C:\Documents and Settings\<Nazwa użytkownika>\Application Data\Firefly Studios\Stronghold Kingdoms
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Firefly Studios\Stronghold Kingdoms

Następnie pobierz aplikację kliencką pod adresem www.strongholdkingdoms.com i zainstaluj ponownie grę z pełnymi uprawnieniami administratora.


Thu Jan 09, 2014 6:13 pm
Profile

Joined: Thu Jan 09, 2014 12:00 pm
Posts: 2
Reply with quote
Post Re: Komunikat podczas uruchamiania gry
Dobra, sprawa ma się tak: instalowałem grę ponownie wraz z zaleceniami i dopiero po około 5 razie się udało i gra się włączyła poprawnie. Ale dziś znów instalowała się mała aktualizacja i problem się ponowił, ale już go opanowałem. Jest jakaś rada żebym po każdej aktualizacji nie musiał wszystkiego ponownie instalować? ;)

/ Edit

Byłbym zapomniał: dziękuję za pomoc ;)


Fri Jan 10, 2014 7:30 pm
Profile

Joined: Thu Dec 13, 2012 3:06 pm
Posts: 487
Reply with quote
Post Re: Komunikat podczas uruchamiania gry
Niestety najczęściej konieczna jest ponowna instalacja.


Sun Jan 12, 2014 7:50 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.