Stronghold Kingdoms Forums
https://forum.strongholdkingdoms.com/

bug in game
https://forum.strongholdkingdoms.com/viewtopic.php?f=338&t=28981
Page 1 of 1

Author:  Charlesnc [ Wed Aug 13, 2014 1:53 am ]
Post subject:  bug in game

hello I can not launch attacks out of my parish capital in geevaugh

it just hangs up when
I click the launch attack button

tried both my pc and laptop

Author:  Wizard [ Wed Aug 13, 2014 1:56 am ]
Post subject:  Re: bug in game

Happens when you try to send more troops than you are allowed to send it is possible that a barrack got deleted and your trying to send 500 troops and you have a max of 475 so my solution to your bug is check the amount of troop you are trying to send against the maximum of troops that your parish can actually hold once those match they will send.

There is also another possibility sometime the troops amount are wrong we don't know why but it happens the right numbers gets reset once you buy new troops so you could dismiss 1 troop and buy 1 back to get the numbers correct again

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/