Issues getting into world 5

This World 5 forum has been closed following the world closure.
Locked
User avatar
Merepatra
Posts: 1349
Joined: Thu Nov 04, 2010 10:42 am
Location: FF Aussie section

Re: Issues getting into world 5

Post by Merepatra » Tue Dec 25, 2012 6:28 am

Prince Balian wrote:Compared to other games this game has a very low downtime. However, when there servers go down you should at least provide an ESTIMATED DOWNTIME.
If we could fix it ourselves or were given an estimated downtime by Amazon we would, but we simply don't know.

As mentioned above, Netflix is also having issues, caused by the same Amazon problem.
http://techcrunch.com/2012/12/24/netfli ... s-outages/

4th Dimension
Posts: 98
Joined: Mon Mar 19, 2012 12:38 am

Re: Issues getting into world 5

Post by 4th Dimension » Tue Dec 25, 2012 7:04 am

Merepatra wrote:As mentioned above, Netflix is also having issues, caused by the same Amazon problem.
http://techcrunch.com/2012/12/24/netfli ... s-outages/
You took that off the facebook page, stop wasting time copy/pasting what other people have said and get this sorted out.

Lord Demasius
Posts: 22
Joined: Sat Dec 15, 2012 7:27 am

Re: Issues getting into world 5

Post by Lord Demasius » Tue Dec 25, 2012 7:54 am

It matters not where he took it off of, it's absolutely true. Our XBox 360 was having difficulties using Netflix, in such a way that is like Stronghold Kingdoms. I more so then believe them on this one, as I have witnessed it myself. The irony is a bit too thick to be coincidence, so it is firm evidence enough for me.

Besides if all of that wasn't there, you're playing the blame game as much as him. Do not point fingers, when you do not know who did it, Mr. Detective. They are doing the best that they can, but since this is more of another company's problem they can only communicate and hope they fix it. You act as if they're purposely doing this. It's very obvious they aren't, and I will tell you as they would to be /patient/. Besides, it's Christmas, be a bit more gentle on this holiday, will you? It's dedicated to cheer, not to yelling at a company that can't do a whole lot to a problem due to another company.

I realize it's a bit random for them to be in this, but I can connect Netflix to them, and the same for Stronghold Kingdoms. They went out at the same times, connected to the same person, sounds logical to me. Until firm evidence is shown other wise, there's no reason to believe in anything else. And no, I'm not just some FireFly fan boy. I actually for awhile thought it was just an excuse too, till I did some looking up before the Netflix problem link.

Again, even if this was their side, it's Christmas. Give. Them. A. Break. You won't die, really.

But for the reason I was here for, can you tell us more about the connections and how they work Merepatra? If you can't really tell us everything, just tell us anything. I already believe you, but I would still like to know more about the situation, and how Amazon is connected in such a way it can shut down an entire world or two.

User avatar
DavidSpy
Posts: 7163
Joined: Wed Oct 26, 2011 1:08 am
Location: WI, USA
Contact:

Re: Issues getting into world 5

Post by DavidSpy » Tue Dec 25, 2012 8:36 am

Looks like we get a free vacation on world five. :D

If nobody can get on it's not like your villages are going to be razed when you get back on. Maybe join a new world, you can do some quests and get some extra premium tokens and cards. ;)
Questions? You should join my Discord group
Helpful SHK Sites: SHK Advanced Guide | SHK Strategy
Check out my Stronghold Kingdoms tutorials on YouTube | RazingHell

ImageImage

Doom Grinder
Posts: 6
Joined: Mon Sep 05, 2011 2:15 am

Re: Issues getting into world 5

Post by Doom Grinder » Tue Dec 25, 2012 9:09 am

David, the problem for some is time zones and availability to get on. Lets say in 2 hours they get it fixed. There are some who are/were IDed before this and will likely see it gone by the time they get back on. Which for some could be 10+ hours after its fixed and because they couldn't put more ID on their villages in a war could find their villages gone.

I for one should be mostly fine, only risk one's are to AI's. But I'm sure there are many who are in a bloody fight and only holding on through IDing their villages.

User avatar
Sooth Awful
Posts: 139
Joined: Sun Mar 18, 2012 9:21 am
Location: Moon :)

Re: Issues getting into world 5

Post by Sooth Awful » Tue Dec 25, 2012 9:19 am

Check all the addicts. Go enjoy Christmas, watch a good movie.

Image
"Hay un cierto placer en la locura, que solo el loco conoce."

Image

Rich810
Posts: 3
Joined: Sun Nov 11, 2012 2:43 pm

Re: Issues getting into world 5

Post by Rich810 » Tue Dec 25, 2012 11:14 am

:evil: OK - I have now lost 6 hours of building defenses on my castle. Are the developlers going to give me a large tower for each of my 4 villages?

camiraya
Posts: 6
Joined: Mon Dec 03, 2012 12:54 pm

Re: Issues getting into world 5

Post by camiraya » Tue Dec 25, 2012 11:27 am

same for me.....waiting for news

MCOBlademan
Posts: 1
Joined: Wed May 16, 2012 10:17 am

Re: Issues getting into world 5

Post by MCOBlademan » Tue Dec 25, 2012 11:37 am

same problem 8 hrs now.

secretpanfish
Posts: 22
Joined: Thu Mar 15, 2012 12:34 am

Re: Issues getting into world 5

Post by secretpanfish » Tue Dec 25, 2012 12:07 pm

I was under attack when this happened (not timed) which means all the ones after the first did full damage. I'm also probably out of ID by now and will probably log in with 6 less villages.... awesome.

Locked

Return to “World 5 Lounge (Closed)”