[Known bug] Tutorial

All discussion related to activity in World 1 should be posted here.
Post Reply
killermoo
Posts: 3
Joined: Thu Nov 04, 2010 1:53 pm

[Known bug] Tutorial

Post by killermoo » Thu Nov 04, 2010 2:28 pm

the tutorial has stopped workin after i claimed the first reward and it wont let me press next. any suggestions ?

WitchHazel
Posts: 20
Joined: Thu Nov 04, 2010 11:49 am

Re: Tutorial

Post by WitchHazel » Thu Nov 04, 2010 2:34 pm

Have you gone back to the village screen after collecting from the rewards section screen? I think that's what I had to do.

killermoo
Posts: 3
Joined: Thu Nov 04, 2010 1:53 pm

Re: Tutorial

Post by killermoo » Thu Nov 04, 2010 2:36 pm

ye, its like the tutorial has crashed or something i can do everything else, its just the tutorial.

WitchHazel
Posts: 20
Joined: Thu Nov 04, 2010 11:49 am

Re: Tutorial

Post by WitchHazel » Thu Nov 04, 2010 2:44 pm

You can try turning off the tutorial, and then restart it fron Settings in the top right hand corner of the screen to give it a kick, or try logging out then in the game again to see if that works.

Hope it's just a lag issue.

Edit: Been suggested that you need to press the 'next' button from the 'rewards' section to make the next step of the tutorial work. :)

killermoo
Posts: 3
Joined: Thu Nov 04, 2010 1:53 pm

Re: Tutorial

Post by killermoo » Thu Nov 04, 2010 2:45 pm

ye i think it was lag it seems to have sorted itself :)

WitchHazel
Posts: 20
Joined: Thu Nov 04, 2010 11:49 am

Re: Tutorial

Post by WitchHazel » Thu Nov 04, 2010 2:53 pm

Ah good, seems it's a known bug, just not by me until now :)

Post Reply

Return to “World 1 Lounge (Closed)”