report whit 402 troops inside castle?

All discussion related to activity in World 1 should be posted here.
koldar
Posts: 1
Joined: Thu Mar 22, 2012 5:40 pm

report whit 402 troops inside castle?

Post by koldar » Sun Aug 24, 2014 12:39 am

this is hilarious, i have 402 troops inside the castle in all my citys and enemy take report of 1 of mi castles? for what? this game day after day is worst...

User avatar
Sgt.Gucci
Posts: 101
Joined: Sun Aug 10, 2014 3:18 am

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by Sgt.Gucci » Sun Aug 24, 2014 2:04 am

What are you asking?

Are you an enemy of someone? Your faction? Your house?

Are you neutral, or not, have you done anything, maybe they are just scouting you for a quest, maybe then think you are inactive.

Best thing to do is message them and say "Hey, I am active, why did you scout me?"
"Know its gotta name but I don't know what to call it"

dsds212011
Posts: 133
Joined: Sun Oct 21, 2012 3:28 am

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by dsds212011 » Mon Aug 25, 2014 7:03 pm

I think the op means that there shouldn't be a report because there are 402 troops in the castle. Reports are only generated if the castle has less than 400 archers using 8 scouts.

Maybe not all the troops are archers?

rsnelgrove
Posts: 566
Joined: Mon May 14, 2012 8:14 pm

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by rsnelgrove » Tue Aug 26, 2014 11:44 am

It takes 350 archers to give a 0/8 report. If you have less than this you will give a scout report to the player. It doesn't matter if you have 400 troops in the castle if 200 of them are pikemen.

Wizard
Posts: 934
Joined: Thu Dec 23, 2010 8:47 pm

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by Wizard » Tue Aug 26, 2014 7:34 pm

Continuing on rsnelgrove, it is also logical because I doubt very much a pike will outrun a scout to kill him but arrows from archers will go faster than the scouts on their horses.

User avatar
Dellwyndria
Posts: 374
Joined: Sat Apr 13, 2013 9:30 pm

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by Dellwyndria » Tue Aug 26, 2014 8:25 pm

Wizard wrote:Continuing on rsnelgrove, it is also logical because I doubt very much a pike will outrun a scout to kill him but arrows from archers will go faster than the scouts on their horses.
Well that was a sarcastic reply coming from a mod


@rsnelgrove
Make sure at least 350 + archers are up and you will be fine. Keep checking after a AI attack .

rsnelgrove
Posts: 566
Joined: Mon May 14, 2012 8:14 pm

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by rsnelgrove » Wed Aug 27, 2014 3:12 am

Dellwyndria wrote:
Wizard wrote:Continuing on rsnelgrove, it is also logical because I doubt very much a pike will outrun a scout to kill him but arrows from archers will go faster than the scouts on their horses.
Well that was a sarcastic reply coming from a mod


@rsnelgrove
Make sure at least 350 + archers are up and you will be fine. Keep checking after a AI attack .
lol what? That's what I was saying

Thorson
Posts: 20
Joined: Thu Jan 06, 2011 7:48 pm

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by Thorson » Wed Aug 27, 2014 7:23 am

@rsnelgrove: No , it's easy , all you need is more than 350 archers on your walls to be unscoutable.

User avatar
Dellwyndria
Posts: 374
Joined: Sat Apr 13, 2013 9:30 pm

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by Dellwyndria » Wed Aug 27, 2014 11:28 am

rsnelgrove wrote:
Dellwyndria wrote:
Wizard wrote:Continuing on rsnelgrove, it is also logical because I doubt very much a pike will outrun a scout to kill him but arrows from archers will go faster than the scouts on their horses.
Well that was a sarcastic reply coming from a mod


@rsnelgrove
Make sure at least 350 + archers are up and you will be fine. Keep checking after a AI attack .
lol what? That's what I was saying
Sorry Rsnelgrove that should have been
@koldar

rsnelgrove
Posts: 566
Joined: Mon May 14, 2012 8:14 pm

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by rsnelgrove » Wed Aug 27, 2014 11:45 am

Thorson wrote:@rsnelgrove: No , it's easy , all you need is more than 350 archers on your walls to be unscoutable.
I am not the one confused about how many archers it takes to stop a scout report in this thread lol. I am not the guy who posted this thread

Post Reply

Return to “World 1 Lounge (Closed)”