report whit 402 troops inside castle?

All discussion related to activity in World 1 should be posted here.
User avatar
Dellwyndria
Posts: 374
Joined: Sat Apr 13, 2013 9:30 pm

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by Dellwyndria » Wed Aug 27, 2014 12:12 pm

rsnelgrove wrote:
Thorson wrote:@rsnelgrove: No , it's easy , all you need is more than 350 archers on your walls to be unscoutable.
I am not the one confused about how many archers it takes to stop a scout report in this thread lol. I am not the guy who posted this thread
But you are so nice people just want to talk with you :D

rsnelgrove
Posts: 566
Joined: Mon May 14, 2012 8:14 pm

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by rsnelgrove » Wed Aug 27, 2014 2:07 pm

Aww bringing a tear to my eye :D

User avatar
Voltair
Posts: 3607
Joined: Sat Nov 06, 2010 7:54 pm

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by Voltair » Fri Aug 29, 2014 5:15 pm

koldar wrote:this is hilarious, i have 402 troops inside the castle in all my citys and enemy take report of 1 of mi castles? for what? this game day after day is worst...
Did the castle he received a successful scout report on have any damage from any other source such as an AI Castle and/or Siege Camp ?

User avatar
Lord Darko900
Posts: 958
Joined: Fri Nov 22, 2013 5:19 am
Location: World 2

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by Lord Darko900 » Fri Aug 29, 2014 8:15 pm

Voltair wrote:
koldar wrote:this is hilarious, i have 402 troops inside the castle in all my citys and enemy take report of 1 of mi castles? for what? this game day after day is worst...
Did the castle he received a successful scout report on have any damage from any other source such as an AI Castle and/or Siege Camp ?
he had 402 troops in castle but not 350 or more of that 402 were archers so he got report
Yoooooooooo

Belmin
Posts: 3
Joined: Fri Mar 25, 2011 11:51 am

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by Belmin » Sat Aug 30, 2014 9:39 am

Only 360 troops is needed to defend 8 scouts but you also need to have ballistas with archers... that worked for me several times and when i had 350 annyone who scouted my village would get report with 1/8.. dont know why..

User avatar
Lt.Columbo
Posts: 343
Joined: Thu Aug 30, 2012 6:57 pm

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by Lt.Columbo » Sat Aug 30, 2014 10:47 am

as someone said before, you will need 360+ troops, archers that is not 50/50 with pikes, also i believe you need to have castellation maxed and than theres still a small percentage that 1 scout will make it through. been like that for a long time
lead a house they said,glory and fame awaits..burning eyes and headaches from reading tons of mail is what i got.exec_killfun1.0

User avatar
Lord Darko900
Posts: 958
Joined: Fri Nov 22, 2013 5:19 am
Location: World 2

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by Lord Darko900 » Sat Aug 30, 2014 5:23 pm

Lt.Columbo wrote:as someone said before, you will need 360+ troops, archers that is not 50/50 with pikes, also i believe you need to have castellation maxed and than theres still a small percentage that 1 scout will make it through. been like that for a long time
4

castellation maxed will kill 1 scout ,,,, and it's 350 archers you just need +350 because if AI attacks you they will kill at least 1 archer lol so 349 will give report that's why +350
Yoooooooooo

User avatar
Lt.Columbo
Posts: 343
Joined: Thu Aug 30, 2012 6:57 pm

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by Lt.Columbo » Sat Aug 30, 2014 5:47 pm

in 3 years playing this game this has never been proven..the correct number of archers you need to (every time) sucsessfully defend against 8 scouts. at least i havent come across it lol. however one of the dev's (i think) once said that there is still a slight chance one scout could make it through. in any case the OP had 400+ troops inside (wether all of them where archers i dont know)
lead a house they said,glory and fame awaits..burning eyes and headaches from reading tons of mail is what i got.exec_killfun1.0

User avatar
DavidSpy
Posts: 7163
Joined: Wed Oct 26, 2011 1:08 am
Location: WI, USA
Contact:

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by DavidSpy » Thu Sep 18, 2014 5:12 pm

I think what the OP is asking is why he attacked a player and the report shows 402 Archers in the castle. The answer is that the player in question was using the improved guard houses card which increases the maximum garrison size by x1.3
Questions? You should join my Discord group
Helpful SHK Sites: SHK Advanced Guide | SHK Strategy
Check out my Stronghold Kingdoms tutorials on YouTube | RazingHell

ImageImage

User avatar
Dellwyndria
Posts: 374
Joined: Sat Apr 13, 2013 9:30 pm

Re: report whit 402 troops inside castle?

Post by Dellwyndria » Thu Sep 18, 2014 5:25 pm

this is hilarious, i have 402 troops inside the castle in all my citys and enemy take report of 1 of mi castles? for what? this game day after day is worst...
Nope he is saying they got a report from one of his castle and all his castles have 402 troops.

Oh and the game is getting worse every day. He said that also :D

Post Reply

Return to “World 1 Lounge (Closed)”